Om oss
GLASS I NOR AS er en fasadeentreprenør med hovedkontor i Narvik og avdelingskontor i Harstad. Vi har glassavdeling, blikkenslagerverksted og solskjermingsbutikk.

Vi er for tiden 11 mann som produserer og monterer fasader i aluminium og glass. Vårt aluminiumssystem er Wicona fra Hydro og vi startet egen produksjon i 1997. Vi het tidligere Narvik Glass & Fasade AS. Som fasadeentreprenør arbeider vi i området mellom Tromsø og Bodø, men har også hatt leveranser ellers i Nord Norge.

Glassmestervirksomheten er konsentrert til Ofoten og Sør-Troms. Vi leverer også komplette løsninger i tre til konkurransedyktige priser. Se først på glasset, det er det som isolerer huset!

Balkonginnglassing og vinterhager i isolert og uisolert utførelse (værskjerm) planlegger, produserer og monterer vi til konkurransedyktige priser og med topp kvalitet.

Blikkenslagerverkstedet produserer og leverer alt innen kobber og blikk, først og fremst konsentrerer vi oss om fasadene, men kan også levere annet. Vår hovedinteresse er båndtekking.

Solskjerming er en viktig del av virksomheten og vi er forhandler for Kjells Markiser, Hunter Douglas og Vental. Hos oss får du også produktene fra Tundra AS. Vi betjener et stort geografisk område fra Nordkjosbotn til Hamarøy, Harstad, Vesterålen og Lofoten. Området betjener vi med hjelp av søsterbedrift GLASS I NOR Harstadglass AS. Vi har totalt 5 mann i disse bedriftene som arbeider med solskjerming hele året.

Glass i Nor avd. Narvik tlf: 76 96 50 60
Døgnvakt Narvik Tlf.: 47 87 50 60

Glass i Nor avd. Harstad tlf.: 77 00 55 66
Døgnvakt Harstad Tlf.: 99 10 55 66

Vi søker etter Daglig leder - klikk her for mer informasjon